Ανακοίνωση για την δολοφονική επίθεση οπαδών στα Ιωάννινα

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ
Μια ακόμη δολοφονική επίθεση με ‘’οπαδικά’’ κίνητρα έλαβε χώρα στα Γιάννενα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Ένα χρόνο μετά την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, βλέπουμε την υποκρισία της πολιτείας και την απάθεια και αδράνεια των ΠΑΕ του Ελληνικού ποδοσφαίρου που συναντιούνται για να “λύσουν” τα προβλήματα αυτού, αλλά έχουν αφήσει τους οπαδούς των ομάδων τους να δρουν ανεξέλεγκτοι.
Όλοι πρόθυμοι να καταδικάσουν την βία στα σόσιαλ μίντια, να προβούν σε μεγάλες και βαρύγδουπες δηλώσεις και υποσχέσεις αλλά παράλληλα κάνουν τα στραβά μάτια στα εγκληματικά γεγονότα που διαδραματίζονται εδώ και χρόνια στη χώρα μας.
Το σημαντικό αυτή την ώρα είναι ότι ο 30χρονος Δημήτρης δίνει μάχη για την ζωή του και ελπίζουμε και ευχόμαστε να τα καταφέρει. Απαιτούμε οι αρμόδιοι να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Να μπεί ένα τέλος στις δολοφονίες οπαδών και στην έξαρση της οπαδικής βίας.
Να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για την δολοφονία του Άλκη και τον ξυλοδαρμό του Δημήτρη και να γίνει σαφές το μήνυμα ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό.