Ανακοίνωση για την δολοφονική επίθεση κατά της 12χρονης από τον Κολωνό

Δολοφονική επίθεση κατά της 12χρονης από τον Κολωνό - απούσα η πολιτεία
Το 12χρονο κορίτσι που εξέδιδε ο Η. Μίχος και βίασαν περισσότεροι κατηγορούμενοι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο σπίτι που μένει με συγγενικό του πρόσωπο.
Άνδρας με καλυμένα χαρακτηριστικά μπήκε στο σπίτι και τραυμάτισε το κορίτσι, το οποίο φώναξε και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τραπεί σε φυγή.
Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε, ενώ πριν από λίγο καιρό, στο ίδιο σπίτι, η οικογένεια δέχθηκε επίθεση με πέτρες.
Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, η Πολιτεία έχει εγκαταλείψει το θύμα απροστάτευτο, στο έλεος των κυκλωμάτων που το εξέδιδαν και τώρα το απειλούν και το εκφοβίζουν.
Δεν έχει περάσει, άλλωστε, καιρός, από τότε που η αρμόδια υπουργός αποκάλυψε και την τοποθεσία του σπιτιού που κατοικεί.
Είναι απαράδεκτη η αμέλεια με την οποία αντιμετωπίζεται η ασφάλεια μιας ανήλικης που υπέστη και δυστυχώς συνεχίζει να υφίσταται ανείπωτης διάστασης κακοποίηση.
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα η υπουργός θα ήταν υπόλογος και η κυβέρνηση θα καλούνταν να λογοδοτήσει συνολικά για την αμέλεια αυτή, τις σκιές στην έρευνα και την αισχρή απόπειρα συγκάλυψης.
Στην Ελλάδα όχι, κι αυτή είναι μια ντροπή που βαραίνει το απερχόμενο καθεστώς.