Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο εναλλακτικό camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή μελών και φίλων από όλη την Ελλάδα, ολοκληρώθηκε την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022, το 6o εναλλακτικό camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Ηγουμενίτσα!

Ομολογουμένως, τα είχε όλα! Μουσικά δρώμενα, συζητήσεις για την ποίηση και την πολιτική, συνάντηση με μέλη αντιπροσωπείας της σοσιαλδημοκρατικής νεολαίας της Βόρειας Μακεδονίας, πεζοπορία στον Αχέροντα, προβολές ταινιών, workshops και φυσικά με ξεκούραση και πάρτι δίπλα στη θάλασσα, στον υπέροχο χώρο του Camping Drepanos. 

Μετά τις πρώτες δύο ημέρες χαλάρωσης που περιλάμβαναν βραδιά ποίησης και προβολή ταινίας, ακολούθησε η εκδρομή της Παρασκευής. Μετά την επίσκεψη και την απόδοση τιμών στο Μνημείο Εκτέλεσης 49 Προκρίτων από τους Ναζί στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, οι συμμετέχοντες/ουσες επισκέφτηκαν τον Αχέροντα ποταμό όπου πραγματοποίησαν πεζοπορία μέσα στα νερά του. Το πρόγραμμα της Παρασκευής έκλεισε με τη συζήτηση με μέλη της αντιπροσωπείας της σοσιαλδημοκρατικής νεολαίας της Βόρειας Μακεδονίας τα οποία βρέθηκαν στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας και συναυλία με τον Δημήτρη Μυστακίδη, τον Γιάννη Λίταινα και στη συνέχεια με τους Trio Tenoro.

Η πολιτική συγκέντρωση, στην οποία συμμετείχαν ο Γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Βλαχάκης, η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγκου και οι Βουλευτές Κ. Ζαχαριάδης και Μ. Κάτσης, κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, αφού οι πολίτες γέμισαν τον χώρο, ενώ η συναυλία που ακολούθησε στην γεμάτη πλατεία κράτησε για ώρες.

 

Την Κυριακή και την Δευτέρα το πρόγραμμα συνεχίστηκε ομαλά με την πραγματοποίηση συνελεύσεων φοιτητών και εργαζομένων της Οργάνωσης, ενώ την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε workshop με αντικείμενο τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και τη συμμετοχή της βουλευτή Σίας Αναγνωστοπούλου και του ιστορικού κ. Σταύρου Παναγιωτίδη, με την ημέρα να κλείνει μουσικά με ρεμπέτικο γλέντι στον χώρο του κάμπινγκ.

Η καθιερωμένη εξόρμηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε με μαζικότητα και επιτυχία, με τους συμμετέχοντες/ουσες να φεύγουν από την Ηγουμενίτσα με τις καλύτερες εντυπώσεις και να δίνουν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι σε κάποια άλλη τοποθεσία. Μένει να δούμε σε ποια.