Ανακοίνωση για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στην ΔΕΘ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του βρίσκονται σε πανικό. Αφού, ισοπέδωσε την κοινωνία, χρησιμοποιώντας την πανδημία ως ευκαιρία για να εφαρμόσει τις πιο αντικοινωνικές πολιτικές και στοχοποίησε τη γενιά μας επανειλημμένα, ο πρωθυπουργός των ελίτ προσπαθεί να προσεγγίσει τους νέους ανθρώπους.

 

Αφού τους πέταξε έξω από τα πανεπιστήμια, δημιουργώντας μια στρατιά πελατών για τα ιδιωτικά κολέγια, τους έβαλε να δουλεύουν με μισθούς της τάξης των 200 ευρώ, χωρίς δικαιώματα και προστασία στην εργασία, εισάγει την παιδική εκμετάλλευση στην καθημερινότητά μας στέλνοντας προσφυγόπουλα να εργαστούν σε ξενοδοχεία και αντιμετωπίζει με χημικά και ξύλο κάθε αντίδραση των νέων, προσπάθησε να τάξει μια σειρά μέτρων στην ομιλία του στη ΔΕΘ.

 

Είδαμε έναν πρωθυπουργό ως εργολάβο εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και ηθοποιό ταυτόχρονα, κοροϊδεύοντας και εμπαίζοντας τη γενιά μας, να αυτοβαυκαλίζεται για την επαφή του με την κοινωνία και τις επιτυχίες του, οι οποίες έχουν οδηγήσει σε τραγικό αδιέξοδο και ανασφάλεια την πλειοψηφία των νέων ανθρώπων. Απουσίασε από τα ραντάρ του πρωθυπουργού η πραγματικότητα που βιώνουν και τα πραγματικά τους προβλήματα μοιράζοντας ψίχουλα στους νέους και τις νέες, αφού οι παροχές αυτές αποτελούν μονάχα ένα ελάχιστο ποσό στα μέτρα που ανακοίνωσε.

 

Όμως, ο Κ. Μητσοτάκης ούτε θέλει, ούτε μπορεί να απευθυνθεί στην τεράστια κοινωνική πλειοψηφία. Ακόμα και οι προσχηματικές προεκλογικές του δεσμεύσεις αποδείχθηκαν κοροϊδία και η μόνη έγνοια του είναι η ευημερία των λίγων και εκλεκτών χορηγών του σε βάρος του ελληνικού λαού.

 

Η νέα γενιά του έχει γυρίσει την πλάτη, δεν περιμένει τίποτα άλλο από αυτή την κυβέρνηση.

Ο χρόνος της μετρά αντίστροφα.