Ανακοίνωση για την αστυνομική καταστολή στην αντιφασιστική διαδήλωση

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στην αντιφασιστική διαδήλωση
Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η διαδήλωση την οποια καλούσαν μεταναστευτικές οργανώσεις και άλλες συλλογικότητες, για τον 1 χρόνο καταδίκης των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.
Τα ΜΑΤ της κυβέρνησης συνεχίζοντας το νήμα απο τα περσινά γεγονότα του Εφετείου, στην αρχή επιτέθηκαν με χημικά στους διαδηλωτές με σκοπό να διαλύσουν την συγκέντρωση. Αφού οι διαδηλωτές δεν τρομοκρατήθηκαν και δυνάμωσαν την παρουσία τους στον δρόμο, στην συνέχεια σχημάτισαν αστυνομικό κλοιό γύρω απο το σώμα της πορείας με σκοπό να την περιορίσουν.
Δυνάμεις των ΜΑΤ κάνουν χρήση χημικών
Δυνάμεις των ΜΑΤ κάνουν χρήση χημικών
Στο ύψος της Πανεπιστημίου δυνάμεις των ΜΑΤ προπηλάκισαν αναίτια μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και στην συνέχεια επιτέθηκαν φραστικά στον Θ. Δρίτσα και άλλους βουλευτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που βγήκαν μπροστά για να υπερασπιστούν το αυτονόητο.
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς θεωρούμε ότι έχει την αποκλειστική ευθύνη για τα σημερινά γεγονότα. Είναι ντροπή να καταστέλλει τον δημοκρατικό κόσμο, 1 χρόνο μετά την μεγάλη αντιφασιστική νίκη. Εαν νομίζει η κυβέρνηση οτι θα τρομοκρατήσει έτσι το μαζικό λαϊκό κίνημα είναι γελασμένη.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!
Ισχυρή παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στην αντιφασιστική διαδήλωση
Ισχυρή παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στην αντιφασιστική διαδήλωση